Webbhotell  

Posted at 12:13 e m in IT

Webbhotell och lagring av data i största allmänhet finns en mängd olika alternativ för.  Det enklaste är att helt enkelt använda sig av något av de där standardpaket som de flesta webbhotell har. Nästa steg där är att man flyttar över en del av de resurserna man har lokalt till en form av colocation. Vilket iof brukar kunna kallas för ett serverhotell också.  Sedan kan man göra det ännu mer virtuellt genom att tillämpa någon form av virtualisering. Många ord och begreppp för att lagra ettor och nollor kan man tycka. Och visst stämmer det. Men det mesta går ut på att lagra data på ett säkert och effektivit sätt med minsta möjliga problem för den som äger ettorna och nollorna.

Written by text on maj 17th, 2010

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.