Nytt hus  

Posted at 2:16 e m in Boende

Nytt hus en dröm för många. Känslan av att flytta in i ett helt nytt hus kan tyckas vara underbar. Nu är den drömmen inte tillgänglig för många beroende på prisutvecklingen för nybyggnation. Men alternativ finns och det är att köpa ett begagnat hus. Med det köpet följer dock en del del saker att tänka på. Förutom det vanliga som att en noggrann besiktning krävs gäller också att titta på sådant där som vattnet. Är det kommunalt vatten är det i allmänhet inget att bry sig om. Men med eget vatten som en hel del fastigheter har är det lite mer att tänka på. Kvaliteten på vattnet kan skifta en hel del och det kan behöva renas på något sätt. Enkelt att kontrollera dock ett vattenprov brukar kunna ge svar på vad det är som behöver åtgärdas med vattnet.  I de fall det finns föroreningar så brukar det rätt så lätt kunna fixas med någon form av vattenfilter. Så det är inte hela världen om vattnet inte är tipp topp från början. Men det kan  bli lite olägenheter om man inte tänker även på den aspekten vid ett husköp.

Written by text on april 11th, 2011

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.