Skiljas  

Posted at 4:09 e m in Relationer

Varje år skiljer sig människor runt om i vårt land. Antalet skilsmässor har under senare år ökat markant och varför så många väljer att gå igenom en skilsmässa kan ha flera olika förklaringar. Förr i tiden var en skilsmässa belagt med skam, idag är det fler som inser att livet har mer att erbjuda än att sitta fast i en destruktiv relation.

Kort och gott kan man säga att det inte är något fel att välja att gå igenom en skilsmässa, tvärtom. Livet är långt, men aldeles för kort för att slänga bort på något som inte skänker glädje. Givetvis är det ingen som förespråkar att gå igenom en skilsmässa utan att tänka efter både tre tio och tjugo gånger innan. Ett äktenskap är faktiskt ett kontrakt och inget man ska ta lätt på, men om man känner att äktenskapet inte ger mer än olycka kan en skilsmässa vara bästa alternativet.

Written by text on april 7th, 2011

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.